28.11.2020 17:02:01

Obligationer

Drømmer du om at få mere ud af din opsparing, men vil du helst undgå de helt store rutsjeture på de finansielle markeder, kan investering i obligationer være en god ide.

Som kunde i Lån & Spar Bank kan du nemt og enkelt handle obligationer i din netbank. Her kan du købe både enkelt obligationer og investeringsbeviser med mange forskellige obligationer.Tal med en investeringsrådgiver

Er det første gang, du investerer - eller kunne du tænke dig en samlet gennemgang af dine investeringer?

Ring til Kundeservice på telefon 3378 2000 og aftal et møde med en af vores dygtige investeringsrådgivere.Om obligationer

  • En obligation er et gældsbrev. Kursen på obligationer svinger med renten. Jo længere løbetid en obligation har, desto mere kursfølsom er den. Omvendt giver obligationer med en længere løbetid typisk også en højere rente end en obligation med en kort løbetid.

  • Renten på obligationer hænger også sammen med kreditvurdering af udsteder. Jo bedre kreditvurdering - desto lavere rente. Obligationer bliver kreditvurderet af rating-bureauer som f.eks. Moodys og Standard & Poor.

  • Danske stats- og realkreditobligationer er meget sikre investeringer.

  • Virksomhedsobligationer samt obligationer fra nye økonomier er mindre sikre.

  • Investeringsbeviser kan være en god måde at købe obligationer på. Her får du professionel pleje, overvågning af din investering og en spredning på mange forskellige obligationer med forskellig udsteder og løbetid.

  • Virksomhedsobligationer eller obligationer fra nye økonomier giver større usikkerhed, men samtidig en større afkastmulighed. Det er investeringer, de færreste er eksperter i, og investeringsbeviser kan derfor være en særlig god ide.

Tal med en investeringsrådgiver og få konkrete forslag

  • Sammen finder I ud af, hvilken risiko du er parat til at løbe, og hvor lang tid dine penge skal være investeret.

  • Sammensætter du dine investeringer med både aktier og obligationer, kan du bedre dosere sikkerhed og afkastmulighed, som det passer til din risikoprofil.

  • Din investeringsrådgiver giver dig konkrete investeringsforslag, der er lige til at gå i gang med.Tilbage

Hør mere om investering

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.