16.01.2021 09:25:35


Køb andelsbolig

Er du på udkig efter en andelsbolig, er det en god ide at tale med en af vores rådgivere og få en personlig beregning. Ring til vores kundeservice på 3378 2000 og book et møde.
Om andelsboliglån hos Lån & Spar Bank

Hos Lån & Spar Bank får du et fleksibelt andelsboliglån med lav rente og personlig rådgivning. Din personlige rådgiver er med hele vejen til at rådgive dig og sørge for, at du får det andelsboliglån, der passer bedst til dine behov.


  • Mulighed for 10 års afdragsfrihed

  • Tilbagebetaling over maks. 30 år

  • Fast eller variabel rente

  • Op til 95% belåning


Få overblik over dit andelsboligkøb

Vi har gjort det lettere for dig at få et samlet overblik over de vigtigste detaljer, når du skal købe en andelsbolig. Klik på pilene og få det fulde overblik.

Få overblik over dit andelsboligkøb (pdf)Sådan får du et godt boligmøde

Et godt boligmøde er en vigtig start på et vellykket boligkøb. Når du booker et møde hos os, beder vi dig derfor om at sende os nogle dokumenter inden mødet. På den måde kan vi give dig den bedste rådgivning.

  1. Book dit boligmøde

  2. Find dine dokumenter - f.eks. dine lønsedler

  3. Send dem sikkert via netbanken eller Zapp, Lån & Spars app.


Hvis du vil købe andelsbolig

Når du køber andelsbolig, skal du være opmærksom på nogle andre ting, end når du køber ejerbolig. Med vores tre råd kan du komme godt i gang med dit boligkøb og måske gøre en rigtig god handel.

  1. Undersøg økonomien i den andelsforening du kigger på, inden du træffer en beslutning. Du skal bl.a. kigge på foreningens vedtægter, årsregnskab, budget og referat fra seneste generalforsamling.

  2. Fordi andelsforeningers økonomi ofte er komplicerede anbefaler vi altid, at du taler med din rådgiver, inden du køber andelsbolig.

  3. Du skal formentlig bo i din nye bolig i rigtig mange år. Derfor er det en god idé at tænke grundigt over, hvad du ønsker dig af fremtiden.Her kan du læse mere om at købe andelsbolig


Tilbage

Hvad koster det at låne? Få en beregning

Ring på 3378 2000 og hør mere eller udfyld skemaet så kontakter vi dig.


Priser

Renter for andelsboliglån

Gebyrer for andelsboliglån