01.12.2020 03:17:16


Byg om eller byg ny bolig

Trænger dit køkken til en modernisering, mangler du et ekstra badeværelse, eller har børnene fået vokseværk? Så overvejer du måske, om det er tid til at købe en ny bolig, bygge om eller bygge dit eget hjem, præcis som du ønsker det.

Tag din rådgiver med på råd allerede, når du begynder at gå med boligtanker. Sammen kan I finde den løsning, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

Kom godt i gang med dit boligprojekt

  • Kend dine lånemuligheder. Skal dit boligprojekt finansieres ved hjælp af din friværdi, et realkreditlån eller et banklån?

  • Indhent en byggetilladelse fra kommunen. Ved mindre ombygninger skal du ikke have en byggetilladelse, men kun anmelde byggeriet til kommunen.

  • Undersøg, hvad din forsikring dækker, når der bliver lavet håndværksarbejde på dit hus.

  • Få dit byggeprojekt godkendt af dit realkreditinstitut og vurderet af en vurderingsmand. Først når du har gjort det, kan dit realkreditinstitut låne dig penge til dit projekt.


Sådan får du et godt boligmøde

Et godt boligmøde er en vigtig start på et vellykket boligprojekt. Når du booker et møde hos os, beder vi dig derfor om at sende os nogle dokumenter inden mødet. På den måde kan vi give dig den bedste rådgivning.

  1. Book dit boligmøde

  2. Find dine dokumenter - f.eks. dine lønsedler

  3. Send dem sikkert via netbanken eller Zapp, Lån & Spars app.


Her kan du læse mere


Tilbage

Hvad koster det at låne? Få en beregning

Ring på 3378 2000 og hør mere eller udfyld skemaet så kontakter vi dig.