23.01.2021 09:27:10


Tal investering med en rådgiver

Er det første gang, du investerer, eller kunne dine investeringer godt bruge et samlet gennemsyn, kan det være en rigtig god ide at tale med din rådgiver.

Ring til vores kundeservice på tlf. 3378 2000 og book et møde allerede i dag. Vi ringer også gerne til dig.
Hvad kan investeringsrådgiveren hjælpe mig med?

Lån & Spars Banks investeringsrådgivere er alle uddannet til at hjælpe dig med at lægge en samlet plan for investeringen af dine frie midler eller pension, så du får fordelt dine investeringer bedst muligt.

I løbet af jeres møde vil investeringsrådgiveren bl.a. tale med dig om:

  • Hvilken risiko, du er parat til at løbe

  • Din ønskede risiko i forhold til din økonomi og formue

  • Hvor lang tid, du ønsker at investere dine penge

  • Hvordan du vedligeholder dine investeringer


Hvordan du vedligeholder dine investeringer

Et investeringsmøde kræver ingen forberedelse og er for alle!

Det er dog en fordel, hvis du har tallene for dine faste indtægter og udgifter med. De skal nemlig bruges i den MiFID-test, du sammen med din bankrådgiver gennemgår i løbet af mødet. Testen er lavet for at sikre dig, at du får rådgivning, der passer til din økonomi og den risiko, du ønsker at løbe. MiFID er lovpligtig og anvendes i alle banker.

På baggrund af testen kan din bankrådgiver opstille en konkret investeringsplan for dig, så du kan få investeret dine penge med det samme.Hvordan kan jeg vide, at rådgivningen passer til mig?

Al vores rådgivning tager udgangspunkt i din situation og din risikoprofil. MiFID bidrager til at sikre, at de anbefalinger, vi giver dig, er baseret på din økonomi og dine forventninger. Derudover har Lån & Spar Bank opstillet klare regler for etik i investeringsrådgivningen, som du kan læse mere om her 'God rådgivning'.Tilbage

Hør mere om investering

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

God rådgivning

Læs om god rådgivning, dine forhold og beskatning.

Læs mere