01.12.2020 06:25:04

FormueBalance

Vil du have mest muligt ud af din pension, er det en god ide at investere dine penge. Du kan vælge selv at investere, men det kræver tid og indsigt. Og der kan være omkostninger, når du handler. Du kan også vælge FormueBalance.

FormueBalance investerer automatisk de penge, du betaler ind på din pension samt det udbytte, du løbende får fra tidligere investeringer.En investering i balance

Erfaring og historiske tal viser, at det godt kan betale sig at tilpasse - eller rebalancere - dine investeringer jævnligt. De finansielle markeder bevæger sig konstant, og ved løbende rebalancering sikrer du, at dine investeringer hele tiden følger den strategi, du har valgt.

FormueBalance sørger for, at dine investeringer rebalanceres to gange om året ud fra din risikoprofil. Dermed er din opsparing altid investeret, som du ønsker det. Har du en ratepension under udbetaling, sørger FormueBalance automatisk for at tilpasse din investering, så der er kontanter til dine udbetalinger.Det får du med FormueBalance

  • Din investering rebalanceres to gange om året

  • Din formue plejes efter fastsat risikoprofil via investeringsforeninger

  • Indbetaler du løbende, placeres pengene automatisk efter din strategi

  • Renter og udbytte geninvesteres automatisk

  • Du får en månedlig afkastrapport i din netbank


Ingen unødige udgifter med FormueBalance

  • Du har ingen omkostninger til depot

  • Du betaler ikke kurtage ved køb, salg og rebalancering

  • PAL-skat (afgift til staten) afregnes automatisk

Du betaler kun et administrationsgebyr.Hvad er rebalancering?1. Dine penge investeres ud fra den risikoprofil, du har sammensat med din rådgiver.

Eksempelvis i lige dele aktier og obligationer.


2. Investeringen i aktier viser sig at være rigtig god. Værdien af aktierne stiger - det betyder, at balancen i din profil flytter sig.

Det er tid til rebalancering. En del af aktiebeholdningen sælges - og investeres i stedet i obligationer.
3. Balancen er genoprettet.


Få mest ud af din investering

Book et møde hos en af vores investeringsrådgivere og hør mere om, hvordan du får mest muligt ud af at investere din pension med FormueBalance.

Book et møde med en investeringsrådgiver

Hør mere om investering

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.