01.12.2020 05:46:45


Pension til hele livet

Vi lever længere i dag, og derfor er det vigtigt, at du så tidligt som muligt sørger for, at du ikke løber tør for penge.

Med en livsvarig pension får du udbetalt et fast beløb hver måned, så længe du lever. Du kan vælge at indbetale én gang og/eller betale løbende ind på din livsvarige pension.Hør mere om livsvarig pension

Livsvarig pension er en god måde at spare op til din pension. Book et møde, så ser vi på, hvordan du får mest ud af dine penge og får en pension, der passer til dine ønsker til en god alderdom.Fordele ved livsvarig pension

  • Du får udbetalt penge så længe, du lever.

  • Pengene kommer dine nærmeste til gode, hvis du ikke lever så længe, som du havde regnet med.

  • Du får fradrag for indbetalingen til din livsvarige pension.

  • Du betaler en lav skat af afkastet.

Vores samarbejdspartner Letpension har udgivet en brochure, hvor du kan læse mere om, hvilke fordele du opnår ved at tegne en livsvarig pension - fakta om Letsikring af indtægt ved pensionSærlig mulighed for selvstændigt erhvervsdrivende

Er du selvstændig erhvervsdrivende har du i 2019 mulighed for at indbetale enten op til 51.500 kr. eller op til 30 % af dit regulerede overskud på en livsvarig livrente.

Hvis du har et overskud på mere end ca. 170.000 kr., kan du som selvstændig således indbetale mere end 51.500 kr. på en livsvarig livrente uden samtidig at binde dig for en fast løbende indbetaling de efterfølgende år.

Læs mere om Letsikring af indtægt ved pension til selvstændigeVores pensionspartner hedder Letpension

Letpension er stiftet af over 100 pengeinstitutter med cirka 1.000 filialer over hele Danmark. Letpension giver dig pension og forsikringer på en enkel og moderne måde, der gør det let for dig at få overblik. Det er sammen med din personlige rådgiver, du skræddersyr din pension.

Læs vores bekendtgørelse om god skik for forsikringsdistributørerInvestering af din opsparing

Du kan vælge mellem fire forskellige investeringsprofiler, hvor fordelingen mellem høj og lav risiko er tilpasset dig. Sammen med din rådgiver finder du ud af lige præcis, hvilken profil der passer til dig.


Tilbage


Hvor mange penge har jeg, når jeg går på pension?

Få en beregning. Udfyld skemaet, så kontakter vi dig.