04.06.2020 07:42:45

Sig hej til Benny Blæk!

På bunden af det store hav blandt muslinger, søstjerner, tangskove, sunkne skibe og mystiske klippehuler bor Benny Blæk. Her er der mange gode lege- og gemmesteder.

Benny er en frisk sprutte, der er nysgerrig og elsker at rejse ud og lære nye ting. Derfor ved han meget og har også prøvet meget. Han er hjælpsom og bruger gerne hele dagen på at hjælpe sine venner med at lappe vandcykel eller finde forsvundne ting.

Det bedste han har er en gammel kiste, der rummer alt, hvad han ejer. Den gemmer på de mest underlige ting; et kompas fra dengang han var skibsblæksprutte, en hvalrostand fra hans tid som trommedanser på Grønland og seks rørepinde fra han var skibskok i Det Kinesiske Hav. Der er også flotte muslingeskaller fra sidste sommer, hvor han og alle vennerne byggede verdens største undervandsslot.Få en flot Benny Blæk-kiste

Benny Blæk er meget stolt af sin kiste og sidder tit ovenpå den, når han tænker, maler med vandfarver eller læser vand-blade.

Dit barn kan også selv få en Benny Blæk-kiste, som kan bruges som sparebøsse. I får den flotte sparebøsse i jeres rådgivningscenter, når I opretter en Benny Blæk-konto i Lån & Spar Bank.


Bliv klogere på Benny Blæk-kontoen