04.06.2020 07:59:41

Skal du ud at rejse med dit barn, er der en række ting, du skal huske. F.eks. skal selv en nyfødt baby have sit eget pas. Her får du nogle gode råd, inden I rejser ud i verden.Rejseforsikring

Skal du ud at rejse med dit barn, er det vigtigt, at du får tegnet en rejseforsikring, som også dækker dit barn. Det er en god ide at høre dit forsikringsselskab om, hvordan alle i familien er dækket.Børn skal have deres eget pas

Husk at bestille pas til dit barn i god tid, hvis I skal ud at rejse. Dit barn skal være døbt eller navngivet, før du kan lave et pas og rejse til udlandet. Du bestiller passet hos Borgerservice - og skal medbringe din egen legitimation. Har du og din partner fælles forældremyndighed, skal I enten begge møde op eller medbringe en fuldmagt fra den forælder, som ikke er med. Og så skal du huske et pasfoto, der lever op til kravene.

Bliv klogere på bestilling af pas hos BorgerserviceDet blå EU-sygesikringskort

Vær også opmærksom på, at nogle rejseforsikringer kun dækker, hvis du har det blå EU-sygesikringskort med. Hvert familiemedlem skal have et kort - også dit barn. Du kan bestille et til dit barn på borger.dk.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskortSparetips til din ferie

Er ferien også et højdepunkt for dig? Sommerferie, vinterferie eller bare en weekend væk fra det hele - så kan der være gode penge at spare ved at følge nogle gode tips.

Få 10 gode sparetips til din ferieSeks råd til en endnu bedre ferie

Vi har samlet seks uundværlige ferieråd til dig. De er lige til at gå til og kan spare dig for både penge og bekymringer før, under og efter din rejse.

Få de seks uundværlige råd