28.11.2020 08:12:11

Spar penge på dine forsikringer gennem Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank samarbejder med Runa, som er en del af LB Forsikring. Samarbejdet betyder at kunder i Lån & Spar Bank, der har en lønkonto med lønindgang, får adgang til nogle af markedets bedste betingelser og meget konkurrencedygtige priser på forsikringer.


Alt du behøver er en henvisning fra os.


Bilforsikring


Bilforsikring med en fast pris som ikke stiger ved skader. Er du over 30 år, bliver du automatisk elitebilist, hvis du opfylder vores krav.

Indboforsikring


Indboforsikringen dækker dit indbo og personlige ansvar. Udvid til IndboPLUS for at sikre dine ting ved pludselig uheld og få erstattet din elektronik med nyværdi i op til 4 år.

Runa vejhjælp


Runa Vejhjælp giver dig 45 minutters minutgaranti i samarbejde med Falck. Du får hurtigt hjælp ved driftstop eller uheld.

Rejseforsikring


Rejseforsikring Verden dækker dig og din husstand på ferier i hele verden året rundt. Du er dækket ved bl.a. afbestilling, sygdom og hjemtransport.

Husforsikring


Husforsikring kan tilpasses dit hus, så du får de dækninger, du har brug for. Udvid til HusPLUS og bliv bedre dækket ved fx vandskade og skader fra bl.a. rotter, mus og mår.

Ulykkesforsikring


Ulykkesforsikringen sikrer dig, hvis du pludselig kommer ud for en skade, der medfører varige men. Du er også dækket ved tandskader og får ekstra erstatning ved de mest alvorlige skader.
Vi tilbyder også børne-ulykkesforsikringer.

Du har også mulighed for at få motorcykelforsikring, hundeforsikring, indbo- og ansvarsforsikring samt erhvervsforsikring igennem Runa.En del af LB Forsikring

Runa Forsikring er sammen med Lærestandens Brandforsikring og Bauta Forsikring, en del af LB Forsikring, som et medlemsejet forsikringsselskab. Det betyder, at man har forsikring i et fællesskab, hvor alle har interesse i, at forsikringer skal have en fornuftig pris og god dækning.Hør mere hos Lån & Spar Banks Kundeservice

Få et overblik over, hvordan du får en lønkonto i Lån & Spar Bank samt en henvisning til Runa. Ring til kundeservice på 3378 2000 eller book et møde.

Hør mere om forsikring

Udfyld dine oplysninger, så kontakter Lån & Spar Banks Kundeservice dig.