14.07.2020 08:50:39
Privat
Erhverv


Få en bank, der kender advokatbranchen

Uanset om du er etableret advokat, eller du er ved at starte op som selvstændig, er der flere gode grunde til at tale med os.

Hos Lån & Spar Bank er et samarbejde mere end bare transaktioner. Vi sætter en ære i at være på forkant med udviklingen på markedet. Det kan være på pensionsområdet eller f.eks. omkring selskabskonstruktion.

Fordele for dig som advokat:

Vi har udvalgt de produkter og betingelser, der giver de bedste forudsætninger for at drive en solid og rentabel forretning.

  • Renter og vilkår, der er blandt markedets bedste

  • Kort beslutningsproces, fx når du ønsker at låne

  • Direkte adgang til en personlig rådgiver, som kender advokatbranchen

  • Fleksibilitet og individuelle løsninger

  • Sammenhæng mellem virksomhed og privatøkonomi


Et godt netværk

I Lån og Spar Bank vil du opleve, at vi gerne bruger tid på at facilitere events og møder, som kan være med til at styrke dit netværk og din faglige berøringsflade. Så uanset om du allerede er etableret advokat eller måske på vej ind i et partnerskab, så er der flere gode grunde til at tale med os.Kontakt os og hør mere om fordele for advokater

Ring til os på 3378 2388, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver, der ved, hvad du taler om. Vær opmærksom på, at du skal være privatkunde i Lån & Spar Bank for at blive erhvervskunde.Kontakt os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3378 2388 eller udfylde skemaet, så kontakter vi dig.