02.06.2020 09:54:01
Privat
Erhverv


Ekstra god behandling til tandlæger

Er du på udkig efter en tandlægeklinik, en ny unit eller står over for at investere i en 3D scanner? Hos Lån & Spar Bank får du en personlig erhvervsrådgiver, der kender de økonomiske vilkår i tandlægebranchen.

Fordele for dig som tandlæge:

Vi har i tæt samarbejde med Tandlægeforeningen udvalgt de produkter og betingelser, der giver de bedste forudsætninger for at drive din praksis som en solid og rentabel forretning.


  • Renter og vilkår, der er blandt markedets bedste

  • Kort beslutningsproces, fx når du ønsker at låne

  • Direkte adgang til en personlig rådgiver, som kender din branche

  • Fleksibilitet og individuelle løsninger

  • Sammenhæng mellem virksomhed og privatøkonomi


Et godt netværk

I Lån og Spar Bank vil du opleve, at vi gerne bruger tid på at facilitere events og møder, som kan være med til at styrke dit netværk og din faglige berøringsflade.

Vi deltager ofte på tandlægemesser, og vi holder løbende forskellige former for seminarer, som du kan deltage i som tandlæge.Kontakt os og hør mere om fordelene for tandlæger

Ring til os på 3378 2388, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver, der ved, hvad du taler om.


Kontakt os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3378 2388 eller udfylde skemaet, så kontakter vi dig.