28.11.2020 08:59:08


Balance-beviser

Når du nærmer dig pensionen, har du ekstra god grund til at passe godt på dine investeringer.

Et år med nedture på aktiemarkedet kan koste dig dyrt, hvis din pensionsopsparing er tungt investeret i aktier, og du ikke længere har så mange år inden pensionen at indhente det tabte i.

Samtidig skal du selvfølgelig ikke gå glip af chancen for et godt afkast på din opsparing, mens tid er.

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, om din investering passer til dine behov og dit pensionstidspunkt.Investeringsbeviser med en fast risikoprofil

Har du ikke tid og lyst til at bruge meget tid på at passe din pensionsopsparing, er balance-investeringsbeviser fra Lån & Spar MixInvest som skræddersyet til dig.

Med et balance-bevis får du en fast fordeling mellem aktier og obligationer, og du vælger selv, om du vil sætte 20, 40, 60 eller 80 % af din investering i aktier. Det betyder, at du får en fast risikoprofil og kan tilpasse din investering til netop din risikovillighed og dit pensionstidspunkt.

Dertil kommer, at balance-beviserne alle investerer i andele af andre investeringsafdelinger. Det giver dig en helt unik risikospredning. Læs mere om balance-investeringsbeviser

Balance-beviser kan også være en rigtig god investering for dig, der investerer en børneopsparing eller er selvstændigt erhvervsdrivende under virksomhedsskatteordningen.

Du kan købe balance-beviser med det samme i din netbank.Tal med din rådgiver

Din rådgiver kan rådgive dig om pleje af din pensionsopsparing og balance-beviserne. Så er du sikker på at få investeret din pension, så den afspejler dine særlige behov i forhold til den løbende balancering af dine investeringer og nedbringelsen af risikoen frem mod det tidspunkt, hvor du skal bruge opsparingen.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring til vores kundeservice på 3378 2000 og book et møde allerede i dag.Tilbage

Hør mere om investering

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.